Vrijwilligers

De kanovijver draait op vrijwilligers.

De Kanovijver zoekt (jonge) vrijwilligers om open te kunnen blijven.

IJsclub de Kanovijver is al jaren een begrip in Ermelo en wordt met mooi weer door talloze jonge gezinnen gevonden. De vereniging draait uitsluitend op vrijwilligers, maar daar dreigt een probleem bij te ontstaan. Het aantal vrijwilligers vergrijst en neemt al jaren af. 

De vereniging is op zoek naar jonge vrijwilligers die de ervaren vrijwilligers kunnen ondersteunen bij het beheren van de kassa, de kanoverhuur, toezicht op het terrein en schoonmaakwerkzaamheden. Een middag in de week kan al voldoende zijn.

En je krijgt er veel voor terug, weet een ervaren vrijwilliger. Vorig jaar werd het team al verjongt, met jonge moeder Lilian Visser. Ik help om de week op vrijdagmiddag. En terwijl ik bij de kassa zit, speelt mijn dochter (9) in de speeltuin. Ze ziet er echt naar uit dat de Kanovijver weer open gaat. Los van de werkzaamheden is het genieten van mooi weer, leuke gesprekken en blije gezinnen.

Dus meld je aan en laat de kinderen van Ermelo niet voor het hek staan.

Heeft u vrije uurtjes en wilt u zich graag inzetten, informeer dan vrijblijvend om te kijken wat u kunt betekenen voor ons!

Voor informatie kunt u contact opnemen met de Kanovijver:  info@dekanovijver.eu

Elke woensdagavond vanaf 19:00 uur wordt er onderhoud op het terrein uitgevoerd. Als u zin heeft om mee te helpen dan bent u van harte welkom.